Kalix löjrom 80G Burkar - Fiskad hösten 2025




3 St x 80G
5 St x80G
7 St x 80G
10 St x 80G
14 St x 80G
20 St x 80G
30 St x 80G
40 St x 80G
624 KR
0,24 KG
3 St x 80G
5 St x80G
7 St x 80G
10 St x 80G
14 St x 80G
20 St x 80G
30 St x 80G
40 St x 80G
3 St x 80G
5 St x80G
7 St x 80G
10 St x 80G
14 St x 80G
20 St x 80G
30 St x 80G
40 St x 80G
KALIX LÖJROM 2025 - 80G BURKAR
Kalix löjrom är en typ av löjrom som är känd för sin höga kvalitet och ursprungsskydd i Sverige. Den framställs av siklöja som fiskas området mellan mellan Piteå och Haparanda i norra bottenviken. Löjrommen har en karaktäristisk smak och färg och är allmänt ljusorange till mörkorange i färgen. Den är också känd för sin milda smak och härliga sälta, vilket gör den till en populär ingrediens i en mängd olika maträtter. Kalix löjrom är en delikatess. Havets guld!
Löjrommen levereras i 80g burkar. Det går alldeles utmärkt att tina upp och sedan frysa om men tänk på att tina burken i kylen.
Vanliga frågor vi brukar besvara!
Hur länge kan man ha löjrom i kylen? Du kan ha löjrom i kylskåpet i ca 5 dagar om det är tillräckligt kallt, men vi rekommenderar att förvara den fryst.
Är det möjligt att frysa om löjrom som tinat? Ja den anses kunna frysas om nästan hur många gånger som helst utan att den tappar alltför mycket smak och kvalitet.
Hur länge kan man ha kalixlöjrom i frysen?Löjrom går bra att ha i frysen i ungefär i två år. Skulle den ha varit fryst längre så kan du smaka på den innan du slänger den.Om den smakar bra och inte upplevs slemmig eller annorlunda i konsistensen så är den med stor sannolikhet fullt tjänlig.
Näringsinnehåll / Övrig information
Näringsvärde / 100g: /126kcalFett2,3gVarav mättat fett0,4gKolhydrat15gVarav sockerart0gProtein24,5gSalt4,2g















